Rockit Rocker uputstvo za upotrebu

25.4.2024.

Rockit Rocker uputstvo za upotrebu

Šta dolazi u kutiji:

 

1x Rockit Rocker

1x Držač za Rockit za kolica

1x Mikro USB kabal

 

Upozorenja:

 

ROCKIT NIJE IGRAČKA

Molimo Vas da pažljivo pročitate uputstvo za upotrebu i vratite se na ovaj post  ukoliko bude potrebno da ga ponovo pročitate u budućnosti.

·      Sa Rockit-om smeju da upravljaju samo odrasle osobe.(14+)

·      Rockit sme da se koristi samo na kolicima za bebe. Ne koristite na kolevkama, krevecima i auto sedištima.

·      Pre korišćenja proverite da li su kolica zakočena i da li su na ravnom.

·      Postavite Rockit van domašaja deteta

·      Ne postavljate ga direktno iznad deteta

·      Punite ga samo sa kablom iz kutije ubačenim u utikač od 5v.

·      Rockit je otporan na kišu (IPX 1). Međutim ne treba ga koristiti na jakoj kiši, i uvek proverite da li je skroz suv pre punjenja.

·      Nakon korišćenja uklonite Rockit sa kolica i držite ga na bezbednom mestu van domašaja dece.

 

Punjenje:

Punite ga samo sa kablom iz kutije ubačenim u utikač od 5v dok ne počne da svetli zeleno LED svetlo. Nakon punjenja zatvorite ulaz za USB sa gumenim zatvaračem.

 

Postavljanje Rockita na kolica:

Držač za Rockit treba da bude Van domašaja dece i treba da bude postavljen visoko na ram ili dršku od kolica. Univerzalni držač odgovara većini kolica. 

Držač za Rockit može da se pomera levo desno tako da ga uvek možete savršeno postaviti na različite ramove kolica.

Idealano pozicioniranje je na horizontalnoj drški kolica, ali ne direktno iznad deteta. Ukoliko je drška napravljena od kože ili imitacije kože, držač za Rockit može ostaviti tragove koji će vremenom nestati. Ukoliko ne želite to, možete da postavite držač direktno ispod drške na ram kolica.

Postavite držač za Rockit oko ručke kolica ili rama. Gurnite kraj držača Rockita kroz rupicu na drugom kraju držača. Zatim zategnite Držač na kolicima tako što ćete okretati navrtanj kroz koji ste provukli drugi kraj držača. Ne treba previše zategnuti, samo onoliko da se ne držač ne mrda kada je Rockit uključen. Sakrijte kraj unutar držača kao što je prikazano na slici.

Pre nego što zakačite Rockit na kolica, proverite da li su zakočeni točkovi i da li su kolica na ravnoj podlozi. Gurnite Rockit u držač dok ne čujete KLIK. 

 

Rotirajte Rockit tako da vrh raketice upire u nebo. To će najbolje ljuljati kolica i produžiće životni vek baterije.

 

Korišćenje Rockit-a:

Pritiskom na vrh raketice uključujete ili isključujuete Rockit. Na dnu rakete se nalazi kružić koji okrećete i tako menjate brzinu ljujanja kolica. Preporučujemo najmanju brzinu za duži životni vek baterije, kao i za baš male bebe. Okretanje u pravcu kazalje na satu povećeva brzinu ljuljanja,a suprotno smanjuje. U svakom slučaju podesite onu briznu koja najviše odgovara vašem detetu.

                       

Nakon korićenja uklonite Rockit sa držača i držite ga na bezbednom mestu van domašaja dece.