Prolećni popusti na kišobran kolica!

2.3.2021.

Prolećni popusti na kišobran kolica!

Stiže nam proleće, a sa prolećem i potreba za laganim kišobran kolicima!

Zato smo odlučili da Vas obradujemo sa popustom od 20-25% na Cosatto kišobran kolica do kraja marta 2021 godine ili do isteka zaliha! 

 

Šta su kišobran kolica?

 

Kišobran kolica su laganija i manja od klasičnih kolica i idealna su za roditelje koji su u stalnom pokretu sa malom decom! Za razliku od većine drugih konkurentnih brendova kolica za bebe, Cosatto kišobran kolica mogu da se koriste od samog rođenja do 15 ili 25 kg, a Woosh XL kišobran kolica se čak mogu transformisati i u Travel Sistem! 

 

Koja su idealna kišobran kolica za Vas?

 

Ukoliko su Vam potrebna izuzetno lagana kolica koja zauzimaju minimalno prostora u gepeku Vašeg automobila i sklapaju se kompaktno jednom rukom, onda je za Vas idealan Woosh 2 model kišobran kolica! Koristi se od samog rođenja do 25 kg, njihova težina je samo 6kg, imaju veoma prostranu shopping korpu i UPF 100+ zaštitu od sunca!

Pročitajte sve detalje i pogledajte sve trenutno dostupne dezene na ovom  linku!

 

Ukoliko su Vam potrebna kišobran kolica uz koja dobijate i zimsku navlaku u istom dezenu, onda ćete se zaljubiti u Supa 3 modele kišobran kolica! Koriste se od samog rođenja do 25 kg, njihova težina je 9 kg, imaju klasično kišobran sklapanje, prostranu shopping korpu i UPF 100+ zaštitu od sunca!

Pročitajte sve detalje i pogledajte sve trenutno dostupne dezene na ovom  linku!

 

Ukoliko su Vam potrebna lagana kišobran kolica na koja možete da postavite i jaje sedište ili nosiljku za bebe, onda je za Vas Woosh XL model kišobran kolica! Koristi se od samog rođenja do 25kg, njihova težina je 6.8kg, imaju UPF 100+ zaštitu od sunca i dolaze sa igračkicom koja se postavlja na bamper kolica!

Pročitajte sve detalje i pogledajte sve trenutno dostupne dezene na ovom  linku!

 

Ukoliko su Vam potrebna ultra lagana i kompaktna kišobran kolica koja možete da prenosite poput ručnog kofera, onda je Uwu mix model pravi izbor za Vas! Za razliku od prethodnih modela, Uwu Mix kolica se koriste od samog rođenja do 15 kg!

Pročitajte sve detalje i pogledajte trenutno dostupne dezene na ovom   linku! 

 

Celu akciju možete da vidite klikom na ovaj  link!

 

Bezbednost

 

Bezbednost vaše bebe je Cosatto-ova obsesija. To znači da možete da budete sigurni da su svi Cosatto proizvodi testirani i više nego što Evropski sigurnosni standardi zahtevaju. To je samo početak.

 

Njihov posvećeni tehnički tim pregleda proizvode iznova i iznova, i tek kad proizvod odgovara najstrožnijim sigurnosnim zahtevima, prelazi se na testiranje proizvoda uživo u skladu sa pretpostavljenim periodom korišćenja. Na kraju pravi korisnici (roditelji) testiraju proizvod pre nego što bude dostupan svima.

 

Cosatto stalno pregleda, redizajnira i testira njihove proizvode u zajedno sa vodećim Evropskim nezavisnim organima za inspekciju, kao i sa krajnim korisnicima.