Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije
Lego Frozen 2 kočije

Šifra proizvoda:SOG41166

Lego Frozen 2 kočije

39,90 €

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 20€

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 4 - 7 godina
    • 8 - 10 godina
    • 11 - 12 godina

Deklaracija

Šifra:SOG41166
Naziv:Lego Frozen
Proizvodac:The LEGO Group,Aastvej 1DK-7190, Billund,Danska
Uvoznik:Boškovic d.o.o Budva Zanatski centar L31b Uzrast:
Zemlja porijekla:Danska,Madarska,Meksiko,Kina,Ceška Republika Sastav:plastika
Upozorenje:Opasnost od gušenja-sitni djelovi nisu za djecu ispod tri godine

Opis proizvoda:

Napuni kola i zaputi se u zemlju čuda Diznijevog Zaleđenog kraljevstva sa Elsom i irvasom Svenom. Pronađi štalu sa bebom irvasom i zagrej se pored logorske vatre dok pečeš beli slez. Nakon piknika i dobrog sna, nastavi svoju avanturu sa Elsom u Zaleđenom kraljevstvu.


Omogućite svom detetu da oživi magične trenutke iz Diznijevog filma Zaleđeno kraljevstvo II uz komplet LEGO® l Disney 41166 Elsina avantura u kočijama. Ovaj LEGO 4+ komplet igrački za gradnju sa kočijama posebno je osmišljen tako da bude zabavan i jednostavan za mališane, sa Diznijevim junacima i LEGO figurom bebe irvasa za zabavno igranje uloga i posebnim kockama za početnike koje omogućavaju čak i onima koji po prvi put grade da dožive ponos građenja objekata, vozila i još mnogo toga, potpuno samostalno. 

 

Priloženi jednostavni vodič za gradnju i igru takođe će pomoći vašem ljubitelju Diznijevog Zaleđenog kraljevstva da razume svrhu koraka gradnje i razviće njegovu maštu i samopouzdanje za savršen početak gradnje LEGO kockama u poznatom Diznijevom okruženju.

 

Pružite svakom LEGO graditelju neverovatan užitak u gradnji sa uputstvom PLUS, koje je dostupno u aplikaciji LEGO Life za pametne telefone i tablete. Intuitivno uputstvo za gradnju koje se jednostavno koristi omogućava mališanu da uveliča, rotira i vizualizuje kreaciju pritom koristeći posebni režim duha. Uputstvo PLUS takođe je sjajno za mlade graditelje, pruža im smernice tokom procesa gradnje za bolji osećaj nezavisnosti i postignuća. 

 

Ovaj Diznijev komplet igračaka za gradnju za devojčice i dečake i sve ljubitelje filma Zaleđeno kraljevstvo II uključuje figuru mini-lutke, kao i 2 LEGO figure irvasa.


• LEGO® 4+ kompleti posebno su osmišljeni tako da budu zabavni i jednostavni za mališane i da im pomognu da izgrade samopouzdanje uz jednostavne korake gradnje za savršeni početak LEGO gradnje kockama.
• Uključuje figuru mini-lutke Else iz Zaleđenog kraljevstva, kao i 2 LEGO® figure irvasa: Sven i beba irvasa.
• Sadrži Elsine kočije u koje mogu da se smeste 2 figure mini-igračaka, amove koji se kače na Svena, štalu kroz koju protiče voda i logorsku vatru, hranilicu za seno i prostor za piknik u Zaleđenom kraljevstvu.
• Igračka kočije koja se gradi sa irvasom Svenom sadrži osnovu od početničkih kocki koja omogućava vašem detetu da bez odlaganja započne gradnju i igru u uzbudljivoj avanturi kompleta LEGO® l Disney Zaleđeno kraljevstvo.
• Dodatni elementi obuhvataju šargarepu, kolačić, kutiju za kolačiće, kolačić od belog sleza i četku.
• LEGO® 4+ predstavlja vašem detetu širok univerzum njihovih omiljenih filmova, TV junaka i običnih heroja.
• LEGO® 4+ kompleti za igru prethodno su predstavljali brend LEGO Juniors i kompatibilni su sa svim LEGO kompletima za gradnju za kreativnu gradnju.
• Ova igračka Else koja se gradi idealan je poklon za mališane.
• Koristite aplikaciju LEGO® Life da pristupite intuitivnom Uputstvu PLUS za gradnju. Pomozite i mlađim graditeljima u procesu gradnje, uz pomoć funkcija uveličavanja, rotiranja i režima „duha” koje se jednostavno koriste tako da mogu da usput vizualizuju svoje kreacije.
• Kombinujte sa kompletom 41165 Anina ekspedicija u kanuu za još magije kompleta 4+ LEGO® l Disney Zaleđeno kraljevstvo II.
• Kočije sa privezanim Svenom mere preko 2” (7 cm) visine, 8” (21 cm) dužine i 5” (12 cm) širine.
• Štala meri preko 2” (6 cm) visine, 3” (8 cm) širine i 2” (6 cm) dubine.