Komplet lektira za 2. razred
Komplet lektira za 2. razred

Šifra proizvoda:PC8106

Komplet lektira za 2. razred

9,90 €

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 20€

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 4 - 7 godina
    • 8 - 10 godina

Deklaracija

Šifra: PC8106
Naziv: Komplet lektira za 2. razred
Proizvodac: Pcelica Izdavaštvo doo, Cacak
Uvoznik: Juing doo, Podgorica
Zemlja porekla: Srbija

Opis proizvoda:

Komplet sadrži izbor iz pesama za decu Ljubivoja Ršumovića – RADOST DECI KRILA DAJE,  Dragomira Đorđevića – MI IMAMO MAŠTU, izbor iz priča za decu Desanke Maksimović – TRI PATULJKA, izbor iz bajki Hansa Kristijana Andersena – PALČICA, izbor iz kratkih priča za decu savremenih domaćih autora – PRIČE IZ ORMANA, izbor iz kratkih narodnih umotvorina – ZNANJE JE NAJVEĆE IMANJE, ali i dodatak u vidu radnih listova sa teorijskim dodacima i pitanjima za metodičku obradu domaće lektire, rečnike nepoznatih reči i biografije pisaca.

RADOST DECI KRILA DAJE

Izbor najlepših i najpoznatijih pesama za decu Ljubivoja Ršumovića je ilustrovan, poseduje biografiju pesnika i rečnik manje poznatih reči radi lakšeg razumevanja teksta.

MI IMAMO MAŠTU

Izbor pesama za decu ranopreminulog pesnika Dragomira Đorđevića, jednog od najdarovitijih stvaralaca savremene srpske poezije za decu, ilustrovan je, poseduje biografiju pesnika i rečnik manje poznatih reči.

TRI PATULJKA

Izbor, pored naslovne priče Tri patuljka, sadrži još 11 najpoznatijih priča jedne od najomiljenijih srpskih spisateljica za decu, Desanke Maksimović. Izbor je ilustrovan, poseduje biografiju autorke i rečnik manje poznatih reči.

PALČICA

Izbor iz stvaralaštva najpoznatijeg bajkopisca, Hansa Kristijana Andersena, sadrži 6 bajki. Izbor je ilustrovan, posedije biografiju autora i rečnik manje poznatih reči.

PRIČE IZ ORMANA

Izbor iz stvaralaštva savremenih domaćih autora sadrži kratke priče 15 savremenih pisaca za decu. Izbor je ilustrovan, poseduje biografije pisaca i rečnik manje poznatih reči.

ZNANJE JE NAJVEĆE IMANJE

Izbor iz kratkih narodnih umotvorina tematski je podeljen na: poslovice, zagonetke, pitalice, brzalice i razbrajalice. Izbor je ilustrovan i poseduje teorijske dodatke o kratkim narodnim umotvorinama, kao i rečnik manje poznatih reči.

Autori ovih izdanja su Ljubivoje Ršumović, Dragomir Đorđević, Desanka Maksimović, Hans Kristijan Andersen, Branko Stevanović, Dejan Aleksić, Branko Stevanović i Vesna Vidojević Gajović, a ilustrator je Mijat Mijatović.

Povezani proizvodi