Maleni Čupavko- Pleme gurmana
Maleni Čupavko- Pleme gurmana

Šifra proizvoda:JRJ1090

Maleni Čupavko- Pleme gurmana

10,80 €

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 20€

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 2 - 3 godine
    • 4 - 7 godina
    • 8 - 10 godina

Deklaracija

Opis proizvoda:

Priča o slobodi i prijateljstvu

Serija knjiga o Malenom Čupavku za decu uzrasta od 3 do 8 godina, konačno je stigla i u Crnu Goru! Svaka knjiga napravljena je u formi stripa bez teksta. Živopisne ilustracije pričaju nam priču o važnoj temi od koje se „za dlaku“ poraste. Uživajući u Čupavkovim neobičnim neprilikama iz kojih ovaj snalažljivi mališa svaki put nađe izlaz, deca će na zanimljiv način razvijati govor i maštu.

Glavnu junaci: Maleni Čupavko, devojčica Kikiriki, članovi plemena Gurmana, kralj

Povez: tvrd
Broj strana: 32
Uzrast: 3-8

Pogledajte animirane crtane filmove o avanturama Malenog Čupavka

Poučne priče od kojih se „za dlaku“ poraste

Maleni Čupavko je radoznali i veseli mališa. Optimističan i hrabar, sklon je neobičnim avanturama pomoću kojih svaki put nauči nešto novo. Maleni Čupavko se suprotstavlja stereotipima i uči o životu kroz odnose s drugim junacima koje sreće na svom putu.

Šetnja Malenog Čupavka završila se sasvim neočekivano u dubokoj džungli. Ubrzo se sprijateljio sa devojčicom Kikiriki, ali njena porodica nije baš tako prijateljski nastrojena – naprotiv, oni nameravaju da opravdaju ime svog plemena i skuvaju Čupavka u kazanu. Šta raditi u naizgled beznadežnoj situaciji? Biti snalažljiv! Čupavko je zahvaljujući svojoj lukavosti, ali i dobrodušnosti, našao izlaz iz kazana smrti i postao novi kralj plemena. Ali naš junak shvata da je sloboda sve što želi da ima…

Da li imati moć i bogatstvo uvek znači i biti srećan? Savremeni svet nas uči da su materijalne stvari jedini uslov za sreću. Knjiga „Pleme Gurmana“ na zanimljiv i duhovit način priča priču o onome što je svakom detetu potrebno da bi bilo srećno – sloboda i drugarstvo. 

Pročitajte ovde objašnjenje razvojnog psihologa zašto je ova knjiga dobra za vaše dete.