Maleni Čupavko- Nevaljali Kramik
Maleni Čupavko- Nevaljali Kramik

Šifra proizvoda:JRJ1089

Maleni Čupavko- Nevaljali Kramik

10,80 €

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 20€

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 4 - 7 godina
    • 8 - 10 godina

Deklaracija

Opis proizvoda:

Serija knjiga o Malenom Čupavku za decu uzrasta od 3 do 8 godina, konačno je stigla i u Crnu Goru! Svaka knjiga napravljena je u formi stripa bez teksta. Živopisne ilustracije pričaju nam priču o važnoj temi od koje se „za dlaku“ poraste. Uživajući u Čupavkovim neobičnim neprilikama iz kojih ovaj snalažljivi mališa svaki put nađe izlaz, deca će na zanimljiv način razvijati govor i maštu.

Glavni junaci: Maleni Čupavko, mačor Kramik, pile Pupu, svinja Debelić, ćurka, krava, zec, koka

Povez: tvrd
Broj strana: 32
Uzrast: 3-8

Pogledajte animirane crtane filmove o avanturama Malenog Čupavka

Priča o praćenju sopstvene intuicije i prevazilaženju manipulacija u drugarstvu. Poučne priče od kojih se „za dlaku“ poraste.

Maleni Čupavko je radoznali i veseli mališa. Optimističan i hrabar, sklon je neobičnim avanturama pomoću kojih svaki put nauči nešto novo. Maleni Čupavko se suprotstavlja stereotipima i uči o životu kroz odnose s drugim junacima koje sreće na svom putu.

Nova avantura Malenog Čupavka počinje jednog kišnog jutra, kada se ovaj razdragani mališa nesvakidašnjim spletom okolonosti nađe na nepoznatoj farmi gde upoznaje nevaljalog mačora Kramika i izgubljeno pile Pupu. Maleni Čupavko odlučuje da pomogne Pupuu da pronađe svoje roditelje, međutim, predlog prepredenog Kramika da prave nestašluke na farmi učinio mu se privlačnim. Čupavko će biti žrtva svoje pogrešne odluke, pa će na teži način naučiti da je jedini pravi put verovati sebi, a ne drugima.

Važna pouka koju je Čupavko izvukao iz svog iskustva dragocena je za sve čitaoce. Čak su i odrasli ponekad žrtve manipulacije i svoje loše procene, zar ne? Naučite svoje dete jednoj od najvažnijih životnih lekcija: da veruje sebi, da ne podleže pod uticaj drugih i da donosi prave odluke. U tome će mu itekako pomoći knjiga o Malenom Čupavku, koja interesantnim i duhovitim ilustracijama bez teksta podstiče dete da samostalno izvodi zaključke. Idealna je za razvoj govora kod dece, razvijanje mašte i kritičkog razmišljanja. Pustite dete da vam ispriča svoju priču!

Pročitajte ovde objašnjenje razvojnog psihologa zašto je ova knjiga dobra za vaše dete.